اطلاعیه ثبت نام 93

اطلاعیه   ثبت نام

قابل   توجه   دانشجویان   جدید الورود       (   مهر 93)

ضمن   تبریک،   ورود شما را به موسسه آموزش عالی سهروردی خیر مقدم گفته ، موفقیت روز افزون شما را از خداوند متعال خواهانیم . شایسته   است جهت ثبت نام به نکات ذیل توجه نمایید.

1-    برای ثبت نام صرفاً طبق جدول زمانی تعیین شده در سایت سازمان سنجش 22/06/93   لغایت   25/06/93 مراجعه نمایید. از پاسخگویی به دانشجویانی   که خارج از زمان تعیین شده مراجعه می کنند معذوریم.

2-    ساعت   ثبت نام از   8:30   صبح   لغایت   15   خواهد بود. (   به جزء ساعت   13   تا   14   که زمان نماز و نهار   است.)

3-    قبل از   مراجعه ی حضوری   به دانشگاه   مدارک مورد نیاز   را تهیه نمایید. به مدارک ناقص   ترتیب اثر داده نخواهد شد.

4-    مراحل ثبت نام را به ترتیب تا   پایان انجام دهید.

5-    برای   اطلاع از میزان شهریه و نحوه پرداخت ، به اطلاعیه مالی مربوط مراجعه کنید .   با ورودی   های قبلی اشتباه نشود.

6-    دانشجویانی که در این دانشگاه پذیرفته شده اند اما موفق به اخذ مدرک تحصیلی قبل (دیپلم ، پیش دانشگاهی یا کاردانی) نشده اند می توانند با پرداخت شهریه ثابت نسبت به ذخیره کردن برای ترم بهمن ماه اقدام نمایند. در صورت عدم فارغ التحصیلی در بهمن موسسه هیچگونه مسئولیتی در قبال بازپرداخت آن ندارد.

اداره آموزش

طراحی و اجرا: شرکت فناوران اطلاعات وانا  www.vana.ir